Δευτέρα 6 Ιουνίου 2005

A little bit of this a little bit of that 4

by lkrory21
Ξεκινάει από σήμερα, η σειρά προβολών από την ομάδα ΚΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ "Μικροκινηματογράφος: 24 Νύχτες / 24 ταινίες" στην ταράτσα του νέου κοινωνικού κέντρου NoSoTros Θεμιστοκλεόυς 66, Εξάρχεια. Κάθε μέρα λοιπόν στις 9:30μμ από 6 έως 30 Ιουνίου και μια ταινία:
6/6 Donnie Darko
7/6 Evolving minds(documentary)
8/6 Marihuana(A.Trokki)
9/6 Powakatzi (Gofry Retzio)
10/6 OFF
11/6 The Trip(R.Corman)
12/6 Akira(Manga Animation)
13/6 Le Merpis(Godard)
14/6 Society Of The Spectacle
15/6 Bloody Sunday(P.Gringas)
16/6 Solaris(Tarkofsky)
17/6 The Man Who Wasn't There(J.Koen)
18/6 L' Anglaise et Le Duc(E.Romer)
19/6 Planet Of The Apes
20/6 Corto Maltese La Cour Secret De La Arcanes(P.Morelli)
21/6 Wheel of Time(W.Hertzog)
22/6 Cooler(W.Kramer)
23/6 Soldier Blue(R.Nelson)
24/6 Zoo(P.Greenaway)
25/6 Face In The Crowd(E.Kazan)
26/6 Faces(J.Kassavetes)
27/6 Microcosmos(Dockumentary)
28/6 Devil's Eye(I.Bergman)
29/6 Satyrikon(F.Felini)
30/6 Clones(Dockumentary)
Πολλές και ενδιαφέρουσες ταινίες λοιπόν από μεγάλους δημιουργούς.

Σάββατο 11 Ιούνη, μετά τις 13:00:
Κατασκήνώνουμε Στους Καταράκτες Του Συντάγματος.
Αυτό προτείνει τρικ που υπογράφεται από Κατασκηνωτές/Κατασκηνώτριες οι οποίοι διοργανώνουν την παραπάνω δράση με άξονα το σύνθημα Οι Διακοπές Είναι Δικαίωμα Μας, Το Ελεύθερο Κάμπινγκ Επιλογή Μας. Μια ενδιαφέρουσα δράση που προφανώς σκοπεύει στην άρση του νόμου που απαγορεύει την ελεύθερη κατασκήνωση σε όλοκληρη την επικράτεια. Στηρίζουμε την παραπάνω δράση βάζοντας ως υποσημείωση ότι ο σκοπός του νόμου αυτού είναι η προστασία του περιβάλλοντος.
Είναι γεγονός ότι πολλοί από τους "ελευθερους κατασκηνώτες" αφήνουν τις παραλίες και τα δάση σαν τα μούτρα τους (για να μην αναφέρουμε άλλο σημείο της ανατομίας) ενώ ο κινδύνος πυρκαγιάς από ανίδεους αυτοσχέδιους "γνώστες" παραπάνω από υπαρκτός. Αυτό ήταν ιδιαίτερα φανέρο την δεκαετία του 80 όταν η "αγία ελληνική οικογένεια" είχε περίπου ως θεσμό το ελεύθερο κάμπινγκ και άφηνε πίσω της κάτι σαν ...Άνω Λιόσια. Η νέα γενιά σαφώς έχει μεγαλύτερη οικολογική συνείδηση οπότε μια υπο όρους αναθεώρηση του νόμου ίσως και να είναι εφικτή πλέον.
Πάρτε λοιπόν σκηνή / sleeping bag και ραντεβού στο ...Σύνταγμα!

Παρασκευή 17 Ιουνίου, 10μμ
Πολυτεχνειούπολη(από Κατεχάκη)
ambientrancedelika
ambient_electro_trance_psychedelic
To αδερφάκι του Indie Free Festival αλλάζει όνομα (λεγόταν Electro Free Festival μεχρι πέρυσι) αλλά κρατάει το στυλ. Άλλη μια δράση από ΚΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ. Αξίζει!

Οι Thievery Corporation και η sold out(!!!) συναυλία τους θα πραγματοποιηθεί τελικά 26 Ιουλίου στον ίδιο χώρο. Δεν έχει ανακοινωθεί από τους διοργανωτές αν και πότε θα επιστραφούν τα χρήματα σε αυτούς που δεν μπορούν ή δεν θέλουν τότε να δουν τη συναυλία.

Από την WE Productions λάβαμε mail με τις οριστικές τιμές για το Samothraki World Music Festival . Συγκεκριμένα η προπώληση ξεκινάει από 10 Ιουνίου και τα εισιτήρια του τετραημέρου είναι 67 Ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες στο www.samothrakifestival.com

ΕΙΔΑΜΕ:
Indie Free Festival 15: Σάββατο 4/6 Πεδίον Του Άρεως.
"Καβουροφωλιά" όπως χαρακτήρισε την κατάσταση ένας γνωστός ή "Η Δημοκρατία δείχνει τα δόντια της" όπως έγραψε κάποιος στο indymedia. Από νωρίς ζωσμένο το πάρκο από ΜΑΤ. Κάποιες διμοιρίες κρυμμένες μέχρι και στα θαμνάκια(θυμάστε εκείνο το παλιό ντίσκο τραγουδάκι Push push in the bush?) 50 μέτρα από την συναυλία. Να πας να κατουρήσεις δηλαδή και να κατουρήσεις κανένα κράνος! Επίσης ασφαλίτες που ψάχναν ταυτότητες, τσάντες και γενικώς ενα κλίμα λίγο περίεργο. Αυτό μάλον συνετέλεσε στην ικανοποιητική μεν αλλά περιορισμένη σε σχέση με άλλα χρόνια προσεύλεση κόσμου.(Συγκριτικά πάντως την ίδια ώρα στο Γκάζι ο κόσμος ήταν υπερτριπλάσιος.) Πάντως όσοι μαζευτήκαμε περάσαμε καλά. Στα μείον και ο μεγάλος χρόνος που μεσολαβούσε μεταξύ των συγκροτημάτων και αυτό ξενέρωνε κάπως τον κόσμο... Μπράβο στα παιδιά από το ΚΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ που συνεχίζουν ακάθεκτοι παρ' όλες τις αντιξοες συνθήκες! Ραντεβού στο 16ο! (όχι τμήμα! Indie Free!).

Πολύ καλά πήγαν, μάθαμε από φίλους, και οι υπόλοιπες μέρες του 5ου Ευρωπαϊκου Φεστιβάλ Jazz. Ραντεβού και εκεί στο 6ο!

Όσο για ευρωσυντάγματα, εθνική ελλάδος και λοιπά; Ποιος νοιαστηκε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου