Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2005

Notes From The Digital Underground #5

by lkrory21
Σήμερα θα πάμε στην EpsilonLab, netlabel από τον Καναδά. Η EpsilonLab είναι ουσιαστικά μια κολλεκτίβα μουσικών, παραγωγών και visual artists από το Μόντρεαλ του Καναδά και υπάρχει από το 2000 σε διάφορες μορφές. Το μουσικό ύφος της κινείται σε tech, deep και jazzy house υβρίδια χωρίς όμως να λείπουν και πιο "δυνατά" ή και πιο ατμοσφαιρικά ακούσματα διαθέσιμα.

Η EpsilonLab έχει κυκλοφόρησει κάποια "συμβατικά" CD's και DVD's και είναι ακόμα διαθέσιμα αλλά ο κύριος όγκος είναι διαθέσιμος για "κατέβασμα". Στο όμορφο και ιδιαίτερα λειτουργικό site θα βρείτε διαθέσιμες 19 "κυκλοφορίες" (singles, EPs, ολοκληρωμένα άλμπουμ αλλά και live ηχογραφήσεις.) προς download από διάφορους καλλιτέχνες είτε της ίδιας της κολεκτίβας είτε άλλους.

Κύριοι καλλιτέχνες που ηχογραφούν με την EpsilonLab είναι οι Pheek, Eloi Brunelle, Paul Keeley, Mateo Murphy, Mossa και άλλοι. Στο site μπορείτε να βρείτε την πλήρη λίστα με βιογραφίες, κλπ. Από τις κυκλοφορίες της EpsilonLab που οι περισσότερες στέκονται σε πολύ καλό επίπεδο, ξεχωρίσαμε δύο:

Mossa - Black Foundation Dub E.P. (EPS02)
E.P. τεσσάρων κομματιών σε tech house μινιμαλιστικό στην εκτέλεση ρυθμικό αλλά και μελωδικό.

Eloi Brunelle - Live At Neuchatel
(EPS19)

Ηχογραφημένο ζωντανά στην Ελβετία το "Live At Neuchatel" είναι ένα εξαιρετικό live mix στο οποίο όμως δεν χρησιμοποιούνται καθόλου δίσκοι αλλά είναι εξ ολοκλήρου "εκτελεσμένο". Με έξυπνες εναλλαγές ρυθμικών και ατμοσφαιρικών μουσικών περασμάτων θα σας κινήσει σίγουρα το ενδιαφέρον.



Αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να κατεβάσετε και τις 19 κυκλοφορίες της EpsilonLab μέσω
torrent από το www.legaltorrents.com

Links:

Official Site
Archive NetLabels Page

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου