Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2006

A little bit of this a little bit of that...

by lkrory21
Καλημέρα σε όλους-ες και καλή εβδομάδα! Και προπαντώς μην τρομοκρατείστε από την χιονο-κακοκαιρίο-λαγνεία των Μ.Μ.Ε. Αν άκουγε κανείς ειδήσεις χθες θα νόμιζε ότι έρχεται μια νέα εποχή ...παγετώνων! Σιγά! Πάμε στα δικά μας τώρα...

Είδαμε "ζωντανά" την Παρασκευή στο Barrio (Μεταξουργείο) την γνωστή και μη εξαιρετέα Κρίστη Στασινοπούλου. Στα κλασσικά μονοπάτια κάπου μεταξύ παραδοσιακής μουσικής και electronica δεν απογοήτευσε. Δυστυχώς όμως τα νέα τραγούδια που μας παρουσίασε ήταν κάπως άνευρα, με κάπως αφελείς συνηθισμένους στίχους και σίγουρα όχι στο ύψος παλαιότερων δημιουργιών της. Μένει φυσικά να δούμε πως θα κυκλοφορήσουν στην τελική τους μορφή, μέχρι τότε ακούστε τα πολύ καλά παλαιότερα άλμπουμ της "Ηχοτρόπια" και "Τα μυστικά των βάλτων".

Στην ...LIFO (έλα, μην αρχίσετε την γνωστή παραφιλολογία για την σχέση blogging - free press!) της περασμένης εβδομάδας διαβάσαμε στην στήλη του γνωστού και μη εξαιρετέου m.hulot για επικείμενη εμφάνιση των εκπληκτικών punk/experimental (και θεότρελλων!) Liars στις 10 και 11 Φεβρουαρίου στην Αθήνα χωρίς όμως περισσότερες πληροφορίες (χώρος, τιμή, κλπ). Αν ο ίδιος ή κάποιος άλλος-η έχει περισσότερες πληροφορίες για αυτό το live ας μας τις επικοινωνήσει γιατί ενδιαφέρομαστε ...σφόδρα! Δεν ξέρω πόσοι απο εσάς τους είχατε παρακολουθήσει στο Synch Festival το καλοκαίρι (έχουν ξανάρθει ακόμη μια φορά παλαιότερα!) αλλά ήταν σίγουρα από τις καλύτερες και πιο δυναμικές εμφανίσεις που είδαμε πέρυσι. Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μην τους χάσετε!

Σε κεντρκό - κεντρικότατο (πιο κεντρικό δεν γίνεται!) δισκοπωλείο των Αθηνών βρήκαμε την πολύ καλή συλλογή των Stereolab "Οscillons from the anti-sun" η οποία αποτελείται από 3 CD και 1 DVD στην τιμή των ...14,60€. Έχει πολύ όμορφο packaging και περιλαμβάνει όλα τα κλασσικά singles της χρυσής περιόδου τους, δυστυχώς όχι σε χρονολογική σειρά, και κάποια ακυκλοφόρητα κομμάτια ενώ στο DVD θα βρείτε videoclips και εμφανίσεις τους. Αν είστε fan ή θα θέλατε να τους γνωρίσετε ως συγκρότημα, σπεύσατε διότι είναι μια πάρα πολυ καλή ευκαιρία.

Αν πάλι, για να γυρίσουμε στην εισαγωγή αυτού το post, τρομοκρατηθείτε από την επερχόμενη χιονοθύελλα και καθίσετε απόψε σπίτι, δείτε στον Alpha στις 2:15 το πρωί (δυστυχώς) την κλασσική ωμή και βίαιη 70's περιπέτεια του John Boorman "Deliverance" (1972, 109', ελλ. τίτλος "Οταν ξέσπασε η βία"). Με τους Jon Voight, Burt Reynolds, Ned Beatty. Δείτε περισσότερα και στο IMDB.

Αυτά προς το παρόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου