Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2006

A little Bit Of This A Little Bit of That... baby!

by lkrory21
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους-ες!

Η ...εποχή των παγετώνων πέρασε ευτυχώς, τώρα μένει να καταναλώσουμε τις κονσέρβες και τα κωλόχαρτα που μαζέψαμε υπό το φόβο του αποκλεισμού από τον πάγο. Για να μην σας ξαναπιάσει όμως ο παλιόκαιρος στον ύπνο, το παρόν blog εκτελώντας κοινωνική υπηρεσία σας προσφέρει την εικονιζόμενη state of the art συσκευή πρόβλεψης καιρού. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μας με e-mail τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας σας... (Τα λεφτά μισά-μισά με τον schottkey φυσικά που μας έστειλε την φώτο!)

Πάμε στα δικά μας τώρα...

Μάλλον ήδη το γνωρίζετε αλλά ας το αναφέρουμε και εδώ ότι επιβεβαιώθηκε η είδηση για τους Liars οι οποίοι θα εμφανιστούν 10 Φεβρουαρίου στο Gagarin (ώρα έναρξης 21:00, τιμή: 22€) με support τους 2L8 της Poeta Negra. Η συγκεκριμένη συναυλία είναι pre-Synch Event του επερχόμενου, 3ου κατά σειρά, Synch Festival. Στο δε site του φεστιβάλ κάτι αρχίζει να 'κινείται' και ήδη ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες (6-7-8 Ιουλίου 2006).


Στις 11 Φεβρουαρίου στο Gagarin εμφανίζονται επίσης οι θρυλικοί έλληνες garage-ιέρηδες Sound Explosion με support τις Meanie Geanies. Περισότερα εδώ.

Λίγο νωρίτερα πάλι και για όσους ασχολούνται με την ελληνική Hip Hop στις 3 Φεβρουαρίου στο Αν Club (ώρα έναρξης 21:00, τιμή: 10€) εμφανίζονται οι ΜΕΓΑΣ, ΜΙΧΑΛΑΡΑΣ, RHYMESHOT, MC ΑΣΤΕΡΙ και ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΘΟΣ σύμφωνα με e-mail που μας ήρθε από την State Of Da Boom που διοργανώνει το εν λόγω event. Όσοι πιστοί προσέλθετε...

To καινούργιο Uncut ήδη κυκλοφορεί και συνοδεύεται με ωραίο CDάκι - New Music For 2006. Το CD περιλαμβάνει ολοκαίνουργια τραγούδια από Pink Mountaintops (το alter-ego των Black Mountain), από την συνεργασία Isobel Campbell(ex- Belle Sebastian)/Mark Lanegan, από Ariel Pink's Haunted Graffiti, κλπ. Το καινούργιο Sonik που κυκλοφορεί ήδη, συνοδεύεται από το πολύ καλό DVD - ντοκυμαντέρ "The Filth And The Fury" του Julian Temple για τους Sex Pistols.

Προλάβαμε εν μέσω όλων να δούμε και 2 DVD τις προηγούμενες μέρες. Καταρχήν είδαμε το "Danny The Dog" το οποίο, αν και δεν ...πέσαμε από την καρέκλα, δεν ήταν και άσχημο. Καλοί οι M.Freeman και Jet Li, δεόντως καρτουνίστικος ο Bob Hoskins στο ρόλο του, καλή και η ιστορία, ακόμα καλύτερη η μουσική των Massive Attack ως soundtrack. Το "L' Empire Des Loups" (ελλ. "Η αυτοκρατορία των λύκων") όμως ήταν χάλι μαύρο. Πέρα από την ατμόσφαιρα που ήταν καλοφτιαγμένα σκοτεινή και τον πάντα καλό Jean Reno, μηδέν εις το πηλίκο το έργο. Το δε σενάριο έμπαζε από όλες τις πάντες. Κρίμα!

Αυτά προς το παρόν... have fun, stay single!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου