Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2006

Notes From The Digital Underground #12

by lkrory21
Various Artists - Dub Propaganda (AA04, 2006)

Από Ελβετία μεριά και πιο συγκεκριμένα την Γενεύη μας έρχεται η κολλεκτιβα Audioactiviste που ασχολείται με την διοργάνωση πάρτυ, έχει δύο net labels, κλπ. Το πρώτο από τα δύο net labels ονομάζεται Audioactiviste Netlabel και μετρά ήδη τέσσερις κυκλοφορίες σε μουσικό ύφος που κινείται από ηλεκτροακουστική και noise μέχρι dub και idm. Εμείς θα ασχοληθούμε με την τέταρτη και τελευταία κυκλοφορία που από τον τίτλο της είναι προφανώς σε τι μονοπάτια κινείται...


Δεκαέξι καλλιτέχνες που προέρχονται από Ελβετία, Γαλλία, Βέλγιο, Αγγλία, κλπ σε ισάριθμα κομμάτια που κινούνται από roots dub, steppa dub, uk dub, dark dub, experimental dub, indus dub μέχρι french dub όπως αναφέρει και το site της netlabel. Κινείται σε πιο "πειραγμένο" ηλεκτρονικά ήχο σε σχέση με τις τυπικές συλλογές μοντέρνου dub και συνολικά είναι αξιόλογη. Οι φίλοι του εν λόγω ήχου αλλά και της "πειραγμένης" πλευράς της ηλεκτρονικής μουσικής μπορούν να προσέλθουν άφοβα!

Tracklist:
1. lûn - rites of noise

2. uzul de kaly - ghost town

3. wilda - ginko(dub version)

4. webcam hi-fi - supa powa dub

5. rdk soundsystem - day after dub

6. inspirational sounds - spirit dub

7. jah warrior - real dub

8. r2jeux - saute mouton

9. ezoterik - movaireve

10. satori - pang of conscious

11. riko d'obf - padpitié (specialmix)

12. inadubstate - perdition

13. youthmanSteppa - drapeau noir

14. vital riddim - mind free

15. monsieur.connard - je suis pas autre chose que moi même

16. JKP-peur sur la ville

Μπορείτε να "κατεβάσετε" αυτή την συλλογή σε mp3 192kbps και με το artwork μαζί (σύνολο περίπου 128ΜΒ) είτε σε αρχείο τύπου rar από το site της εταιρείας ή σε zip από το archive.org. Εδώ ή δεξία στο τμήμα "Mp3 Of The Week" μπορείτε να κατεβάσετε για δοκιμή το εντυπωσιακό αργόσυρτο dub γεμάτο spoken word samples και βαριές synth γραμμές "Saute Mouton" του R2Jeux.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου