Τρίτη 4 Απριλίου 2006

Αντε με το καλο...

by lkrory21
...και όταν γίνει πρωθυπουργός ο λαπτοπάκιας - σκουποφόρος αρχηγός σου, κε Πολυζωγόπουλε να τσιμπήσεις και κανένα υπουργιάκι για τον κόπο σου, κατά προτίμηση εκείνο το ...Εργασίας βέβαια που ξέρεις και τα τερτίπια! Τον δρόμο έχει δείξει άλλωστε και ο προκατοχός σου στην ΓΣΕΕ... έλα μην κάνεις πως δεν θυμάσαι, ο Πρωτόπαππας (πολύ συμπαθητική προσωπικότητα και αυτός, ε;), καλέ!

Όσο για τους υπόλοιπους με τα 0,77€ αύξηση ανά ημέρα στο κατώτατο ημερομίσθιο και 17€ ανά μήνα στον κατώτατο μισθό, μικτά φυσικά, έχουμε ήδη μπει σε πολλές σκέψεις για το που θα επενδύσουμε αυτόν τον έξτρα μποναμά, προσφορά του κύριου Πολυζωγόπουλου και του κύριου Κυριακόπουλου... για το καλό της "εργασιακής ειρήνης" βεβαίως βεβαίως!

Και μιας και κατά την διάρκεια των "φτάσαμε το σκοινί μέχρι εκεί που κοβόταν" (Έτρεμαν σας λέω οι βιομήχανοι! Καναδυό κατουρηθήκανε μάλιστα πάνω τους) δήθεν σκληρών συνομιλιών ΓΣΕΕ - ΣΕΒ έπεσαν μέχρι και ...λογοτεχνικές προτάσεις (βλ. Παπαδιαμάντης), έχουμε και εμείς λογοτεχνική πρόταση για τον Πολυζωγό... Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, όχι όχι τον Παίκτη, τον Ηλίθιο!

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ είχε και καλά λόγια για τον πρόεδρο του ΣΕΒ Οδυσσέα Κυριακόπουλο, λέγοντας ότι «ο κ. Κυριακόπουλος έχει αδικηθε» (από
in.gr). Που 'σαι, Πολυζωγό; Πάρε τον Οδυσσέα και τον Γιωργάκη (που ΦΥΣΙΚΑ χαιρέτησε την συμφωνία, αμ πως;) να πάμε για κανένα κρασάκι να γιορτάσουμε την εργασιακή ειρήνη. Και που ΄σαι... κερνάμε εμείς πρώτον γιατί εσείς πολύ ξοδευτήκατε τελευταία και δεύτερον για να ξεπληρώσουμε την αδικία στον Οδυσσέα, να μην στεναχωριέται το παλληκάρι!

Ρε, αυτοί μας φτύνουνε και εμείς λέμε ότι βρέχει! Αντέ με το καλό και το 2008 να ξαναψηφίσουμε πάλι Γιωργάκη και Κωστάκη...

Η φωτογραφία στην αρχή είναι αποκλειστικότητ
α από τις διαπραγματεύσεις. Αριστερά ο κύριος Κυριακόπουλος προσπαθεί να ξεφύγει από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων ενώ ο Πολυζωγό τον κρατάει για να τον αναγκάσει να δεχθεί ότι "Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου