Δευτέρα 3 Ιουλίου 2006

Antony ... and the ...Banharts?

by lkrory21
Αν κρίνουμε από αυτή και αυτή την είδηση από Avopolis, η βροχή τα έκανε μπάχαλο στο συναυλιακό γίγνεσθαι...

Όχι μόνο δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους οι διοργανωτές να γίνει μια κοινή εμφάνιση αύριο καθότι ορθώς το Avopolis αναφέρει ότι και οι δύο συναυλίες απευθύνονται στο ίδιο πάνω-κάτω κοινό ενώ εξ όσων γνωρίζουμε αρκετός κόσμος έχει εισιτήρια και για τις δύο...

...Απ' ότι φαίνεται, πετάξαν (δική μας εκτίμηση αυτή, ας δούμε τι θα λέει και η επίσημη ανακοίνωση για την αλλαγή του χώρου) και τον Devendra Banhart έξω από το Gagarin! (Για ευνόητους λόγους φυσικά... Η Astra -που έχει το Gagarin- διοργανώνει τον Antony And The Johnsons )! Έτσι, όσοι έχουμε εισιτήρια για Devendra Banhart θα αναγκαστούμε να τον παρακολούθησουμε καλοκαιριάτικα στον... "Τάφο του Ινδού" ε ε ε στο Underworld θέλαμε να πούμε!

(Απο την άλλη, ποιος ξέρει, μπορεί και η Olon Music/Clipart να απέσυρε την συναυλία από το Gagarin ως πίεση προς την Astra.)

Ας βρεθεί μια ΚΟΙΝΗ λύση, έστω και την τελευταία στιγμή, που θα βολέψει όλους και όλες και κυριώς το κοινό (Μεταξύ μας; Απίθανο!).

Τελικά οι ελληνικές εταιρείες διοργάνωσης συναυλιών δεν σταματήσουν ποτέ να μας εκπλήσσουν δυσάρεστα όσα χρόνια και να περάσουν!

Για τα παραπονά σας φυσικά (ας χρησιμοποιήσουμε μια φορά την δυναμή μας ως καταναλωτές, διάολε!), μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας των δύο εταιρειών εδώ και εδώ.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος3/7/06 8:45 μ.μ.

    Τώρα διάβασα το πρώτο σου ποστ. Όπως σου έγραψα και στο no II, οι "ευνόητοι λόγοι" είναι αυτοί που άκουσα. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή