Τρίτη 25 Ιουλίου 2006

A Little Bit Of This, A Little Bit Of That...

by lkrory21
Όπως βλέπετε και στην φώτο, ο ισραηλινός στρατός έξάρθρωσε επιτυχώς και άλλον πυρήνα της Χετζμπολλάχ. {Μή μου πείτε ότι ΔΕΝ ξέρετε ότι το πραγματικό έμβλημα της Χετζμπολλάχ είναι σταυρός ερυθρού χρώματος και ότι κρύβει μέσα σε δήθεν 'ασθενοφόρα' υπερσύγχρονους εκτοξευτές πυραύλων με 10000χλμ βεληνεκές! Τσκ, τσκ, τσκ!).


Τέλος πάντων, η κατάσταση εκεί στον (Κ)Λίβανο δεν μοιάζει καλή.

Χετζμπολλάχ; Με την Συρία και το Ιράν από πίσω, πήγε να παίξει παιχνίδια (απαγωγές ισραηλινών στρατιώτων) αλλά τα παιχνίδια τους γύρισαν πίσω... ΆΣΧΗΜΑ!

Ισραήλ; Με την δικαιολογία της 'άμυνας' (ούτε οι ίδιοι δεν θα το πιστεύουν) έχουν σπείρει φωτιά και κόλαση στην γειτονική τους χώρα. Απ' ότι φαίνεται όμως, μάλλον περίμενε κάποια αφορμή για να εξαπολήσει ολομέτωπη γενικευμένη επίθεση στον Λίβανο, πιθανότατα και με κρυμμένη ατζέντα (Καθεστώς ανδρείκελων στον Λίβανο; Το νερό του Λιβάνου;)

Η.Π.Α.; Έχουν ουσιαστικά δώσει το πράσινο φως (ίσως γιατί εύχονται να συρθεί η Συρία ή και το Ιράν στην σύρραξη για να έχουν πατήματα μετά;), στηρίζοντας και εξοπλίζοντας το Ισραήλ.

ΟΗΕ / ΕΕ / κλπ; Ευχολόγια ανευ αντικρύσματος.

Τα υπόλοιπα αραβικά καθεστώτα (ειδικά Σαουδάραβες, Ιορδανία); Νίπτουν τας χείρας. Κάθε ρουκέτα στη Χάιφα ή βόμβα στη Βυρηττό είναι σύν 50 σεντς στο βαρέλι άλλωστε. Όχι τι περιμένατε δηλαδή; Εμπάργκο στο πετρέλαιο όπως στην δεκαετία του 70; Χα!

Όλα αυτά στις πλάτες του Λιβάνου όπου χάνονται αθώες ζωές κάθε μέρα και η χώρα (που μόλις είχε ορθοποδήσει από χρόνια εμφυλίου, κατοχή από Ισραήλ και ασφυκτικό εναγκαλισμό από Συρία) γυρνάει 30 χρόνια πίσω. Για να μπορέσει να χτίσει η Μωρή-Κοντούλα-Λεμονιά Κοντο (πάρ' τα) Λίζα Ράϊς και οι φίλοι της (τα ζώα;) την ΝΕΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.

Η λαϊκή ρήση "όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες" επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά και ίσχύει για όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση (Χετζμπολλάχ, Ισραήλ, Συρία, Ιράν, Η.Π.Α.)

Κατά τα άλλα, εδώ στο Ελλαδιστάν , τα bpm πέφτουν, τα πράγματα χαλάρωνουν ώρα με την ώρα και σε όποια παρέα και να σταθείς για διακοπές ακούς. Στο συναυλιακό τοπίο μόνο οι Depeche Mode την άλλη Τρίτη (το 60άρι είναι αβάσταχτο πάντως!) στο Terravibe και κλείνει η καλοκαιρινή σεζόν. Και εμείς εδώ ετοιμαζόμαστε σιγά - σιγά μιας και διανύουμε τις τελευταίες μέρες δουλειάς πριν την καλοκαιρινή άδεια και ως γνωστόν αυτές οι μέρες είναι οι χειρότερες από άποψη φόρτου εργασίας.

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου