Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2006

Notes From The Digital Underground #21

by lkrory21
Resynthesize - 'Heart And Soul Direct' (2006, EXP039)

Η περιηγήση μας στον θαυμαστό κόσμο των netlabels και άλλων πηγών δωρεάν μουσικής στo internet συνεχίζεται ακάθεκτη στο N.F.T.D.U #21. Σήμερα θα βρεθούμε στο Sacramento των Η.Π.Α. από όπου κατάγεται ο Resynthesize (κατά κόσμον
Brandon Tallent), ο οποίος στα μέσα Ιουλίου 2006 κυκλοφόρησε το net ντεμπούτο του με τίτλο 'Heart And Soul Direct' (link) στο (μάλλον αμερικάνικο) δίκτυο από netlabels και διαδικτυακούς καλλιτέχνες Experimedia (link).


Στα 11 original κομμάτια συν ένα remix από Milieu (link) του 'Heart And Soul Direct' δεν θα ακούσετε τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από απλή, καλοφτιαγμένη με πολύ όρεξη και μελώδικη electronica / idm μουσική που θα σας πάει ένα πολύ ευχάριστο ταξίδι πίσω εκεί στα μέσα της δεκαετίας του '90 που μεσουρανούσε το είδος. Άλλωστε μία από τις βασικές επιρροές του Resynthesize είναι και οι Plaid (τους οποίους είδαμε πέρυσι στο Synch Festival) μεταξύ άλλων.

Η Experimedia κάνει εξαιρετική δουλειά στις κυκλοφορίες της που είναι διαθέσιμες σε τρία διαφορετικά formats συμπίεσης ήχου (mp3, ogg αλλά και στο χωρίς απώλειες στον ήχο flac) ενώ αν κατεβάσετε το zip που περιέχει ολόκληρο το άλμπουμ μέσα περιλαμβάνεται και το artwork σε jpeg και tiff μορφή. Το 'Heart And Soul Direct' του Resynthesize μπορείτε να κατεβάσετε
είτε ολόκληρο σε zipped μορφή ή μεμονωμένα τραγούδια από εδώ (Experimedia) ή από την αντίστοιχη σελίδα όπου φιλοξενείται στο archive.org εδώ.

Περισσότερα για τον Resynthesize μπορείτε να βρείτε στην προσωπική του σελίδα (link) στο MySpace ενώ εδώ ή δεξιά στο τμήμα Mp3 Of The Week μπορείτε να βρείτε ως δείγμα το "My Friend T3".

Tracklist:
01.Warm Me Up.
02.Carnal Incarnate
03.Sypersynth
04.My Friend T3
05.The Trials and Tribulations
06.Out Of The Circle Again
07.Clicky Clicky
08.Singular Event
09.Organ Donor
10.Thinking About Space
11.Latenight Hype
12.Sypersynth (Milieu's Simple Station MMX)

Links:
Resynthesize (MySpace)
'Heart And Soul Direct' (Experimedia release page)
'Heart And Soul Direct' (Archive.org)
Experimedia Netlabel








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου