Πέμπτη 17 Μαΐου 2007

Well... it was true! Gagarin Open Air Festival...

by lkrory21
"Μύριζε" ότι κάτι καλό ετοιμαζότανε... σας το είχαμε πει (και υπ' όψιν χωρίς inside information, ότι είχαμε δει σε sites από εδώ και από εκεί!).

Μπορείτε να διαβάσετε συνοπτικά το πρόγραμμα και τις τιμές στο mixtape ή αναλυτικά την ανακοίνωση της Astra για το Gagarin Open Air Festival με πολλές και ενδιαφέρουσες συναυλίες από 5 έως 11 Ιουλίου 2007 στο Γήπεδο Baseball (Ελληνικό).

Έχουμε "κράξει" πολλές φορές από εδώ τα κακώς κείμενα και τις διοργανώσεις της εν λόγω εταιρείας (βλ. η G... Fiesta, το φιάσκο των White Stripes, την τιμή εισιτηρίου για τους Kaiser Chiefs τον χειμώνα, κλπ). Αυτή την φορά όμως φαίνεται ότι κάτι καλό πάει να γίνει παρά τις επιμέρους επιφυλάξεις. Φρέσκα ονόματα (για όσους ενδιαφέρονται! Οι υπόλοιποι; Από Europe μέχρι Joe Cocker έχει ο μπαξές αλλού!), σχετικά λογικές τιμές, ο χώρος είναι καλός, κλπ. Για να δούμε τι θα γίνει... Κρατάμε και μια "πισινή" πάντα με την εν λόγω εταιρεία ειδικά στα καλοκαιρινά events.

Ειδικό ενδιαφέρον για εμάς έχουν η 9η Ιουλίου (The Long Blondes, Kaiser Chiefs, Good Shoes και άλλο ένα που θα ανακοινωθεί) και η 10η Ιουλίου (Calexico, Sophie Solomon, Beirut, A Hawk And A Hawksaw). Φυσικά δεν χρειάζεται να είναι κανείς μάντης για να προβλέψει το πανικό που πρόκειται να λάβει χώρα στις 6 Ιουλίου όπου θα μαζευτεί η αφρόκρεμα του ελληνικού rock (Lost Bodies, Ν.Σαδίκης, Π.Παυλίδης, Last Drive, Διάφανα Κρίνα, Γ.Αγγελάκας & Οι Επισκέπτες).

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!

Links:
Gagarin Open Air Festival

Υ.Γ. Αλήθεια, κανένα πολυήμερο πάσο θα βγεί?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου