Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2007

3 From 1 At 5: (Un)Covering Britney!

by lkrory21
Ως γνωστό η (όχι και τόσο νεαρή πια) Britney Spears δεν είναι και πολύ στα καλά της τα τελευταία χρόνια. Διαζύγια, προσωπικά της βίντεο βγήκαν στο internet όπως και αποκαλυπτικές φώτο, δίκες, αποτοξινώσεις, ξύρισε την καούκα της, έκανε νέα ταττού, τώρα βρίσκεται πάλι στα δικαστήρια για την κηδεμονία των παιδιών της ενώ η πρόσφατη επανεμφάνιση της στα αμερικάνικα MTV Video Music Awards με καινούργιο τραγούδι ('Gimme More') μάζεψε ουκ ολίγα αρνητικά σχόλια.

Προς τιμήν της μεγάλης καλλιτέχνιδος όμως και για να της τονώσουμε το ηθικό μιας και γνωρίζουμε ότι διαβάζει καθημερινά το εν λόγω blog (λέμε και καμια μ******α κυριακάτικα!), σας παρουσιάζουμε σήμερα (με την βοήθεια του Youtube, βεβαίως) τρεις απρόσμενες διασκεύες τραγουδιών της από τρία απρόσμενα γκρουπς/καλλιτέχνες... Για πάμε!

1) Children Of Bodom - 'Oops I did it again'

Οι Children Of Bodom είναι μια φινλανδική melodic death metal (δεν υπάρχει κάτι το οξύμωρο στην φράση melodic death metal?) μπάντα που όχι μόνο διασκεύασε το 'Oops I Did It Again" αλλά και το κυκλοφόρησε ως bonus track στην γιαπωνέζικη έκδοση του δίσκου τους Are you Dead Yet? (2005).
Σημείωση: το βίντεο δεν είναι κανονικό αλλά mash-up παλαιότερων βίντεο των Children Of Bodom με το αυθεντικό της Britney!

2) Travis - 'Hit Me Baby One More Time'

Ζωντανή ακουστική εκτέλεση από τους βρετανούς indie rockers Travis από το Glastonbury 2000.

3) The Dresden Dolls feat. Brendon Urie - 'Hit Me Baby One More Time'

Το punk cabaret ντουέτο Dresden Dolls μαζί με τον Brendon Urie των Panic! At The Disco αποδομούν ζωντανά το all time classic της Britney.

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου