Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Songs That Phosphorescent Taught Us...

by lkrory21
Πριν κανένα μήνα τα είχαμε πει για την νέα κυκλοφορία του Phosphorescent με τίτλο To Willie (2009, Dead Oceans) όπου διασκευάζει 11 τραγούδια του μεγάλου country μουσικού Willie Nelson.

Παρεπιπτόντως αν δεν το έχετε τσεκάρει ως άλμπουμ, ακόμα και αν δεν γνωρίζετε όλα τα τραγούδια στις αυθεντικες εκτελέσεις, σφάλλετε διότι είναι πανέμορφο. Πάντως μόλις χθες το ωραίο αμερικάνικο blog When You Awake που ασχολείται με alt.country, americana, indie rock και άλλα ωραία τέτοια καλούδια ανέβασε μια μίνι-κριτική του άλμπουμ μαζί με ένα ωραίο δωράκι: όλα τα τραγούδια του Willie Nelson που διασκευάζει ο φίλτατος Matthew στις αυθεντικές εκτελέσεις σε ένα zip αρχείο! Not bad! Τώρα έχετε και το reference οπότε δεν έχετε καμία δικαιολογία να μην ακούσετε το άψογο To Willie.

Είδες τι σου προσφέρει ο θαυμαστός κόσμος του Internet? Αν θυμάστε πριν κάποιους μήνες το ίδιο είχε κάνει (και είχαμε επίσης αναφερθεί σε αυτό) έτερο αμερικάνικο blog (Aquarium Drunkard) με τις αυθεντικές εκτελέσεις των τραγουδιών που διασκευάζουν οι Vetiver στο Thing Of The Past (apropo: πολύ ωραίο και το καινούργιο τους Tight Knit που κυκλοφορεί από Sub Pop).

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!

Links:
When You Awake
Phosphorescent (Myspace)
Willie Nelson (off.site)
To Willie (Dead Oceans page)



.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου