Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

The Decemberists' Death Count according to Paste Magazine!

by lkrory21
Σε αναμονή του The Hazards Of Love των εκ Portland προερχόμενων Decemberists που κυκλοφορεί επίσημα την επόμενη εβδομάδα...

Προς το παρόν περάστε από την ιστοσελίδα του Paste Magazine όπου υπάρχει ένα ιδιαίτερα αστείο και απολαυστικότατο άρθρο στο οποίο "καταλογογραφούνται" και στατιστικοποιούνται όλοι οι θάνατοι, το σύνολο 70!, που περιγράφονται / αναφέρονται, κλπ στους στίχους των 76 συνολικά τραγουδιών του καταλόγου της μπάντας!

Το επερχόμενο The Hazards Of Love είναι το δεύτερο πιο "θανατηφόρο" στην δισκογραφία τους αφού 8 χαρακτήρες της φαντασίας του Colin Meloy βρίσκουν θάνατο (2 πεθαίνουν στην γέννα, 3 πνίγονται, μια δηλητηριάζεται, ενας ξυλοκοπείται και πυρπολείται και ένας σκοτώνεται από κάτι παιδιά-φαντάσματα!!!) μέσα στους στίχους του. Για την ιστορία, το Picaresque (2005) είναι το αδιαμφισβήτητο τοπ στους θανάτους και πραγματικό bloodbath αφού 44 χαρακτήρες βρίσκουν θάνατο μέσα στους στίχους από διάφορες αιτίες (συμπεριλαμβανομενου του καννιβαλισμού!). Ούτε death / black metal δίσκοι δεν θα το φτάνουν, πάμε στοίχημα!

Now that's what I call a happy band!

Προς το παρόν απολαύστε το 'The Rake's Song' μέσω Youtube (μόνο audio) από το επερχόνο άλμπουμ:

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!

Links:
"Psycho Killers: The Decemberists Death Count" (Paste Magazine)
The Decemberists (off.site)
The Decemberists (MySpace)


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου