Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Killer Quotes #30: Περί της κυρίας Κρούγκμαν!

by lkrory21
"Κύριε Πρόεδρε, πρέπει να πω και εγώ με τη σειρά μου, επειδή έγιναν κάποια σχόλια προηγουμένως –γιατί έχουμε τεσσερισήμισι ώρες εδώ- και πήρα το λόγο μόνο για τρία λεπτά. Άκουσα πολλά και πρέπει να απαντήσω. Πρέπει να πω πριν και πάνω από όλα ότι ο ίδιος ο Υπουργός ο κ. Παπαθανασίου εξήγησε –και νομίζω ότι δεν έχει αντίρρηση κανείς- πού ήταν την περασμένη εβδομάδα. Όσον αφορά για σήμερα που κατηγορήθηκε γιατί έφυγε, θα συμφωνείτε πιστεύω ότι έπρεπε να υποδεχθεί τη Νομπελίστα κυρία Κρούγκμαν με την οποία είχαν συνάντηση μαζί με τον Πρωθυπουργό..."

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ (Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών),
από τα πρακτικά της Βουλής, 18/3/2009 .

Αμα σε κυβερνάνε αμαθείς... στις κουκούλες θα τα ρίξουν, τι νόμιζες; Λέτε τώρα αυτό το post να θεωρείται "περιϋβριση δημοσίου λειτουργού" με βάση τις φαεινές ιδέες το σχέδιο νόμου του κου Δενδιά;

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!

Links:

Paul Krugman (Wikipedia)

Φώτο: Η κυρία ...Κρούγκμαν!


.

2 σχόλια:

  1. Άμα λέει ο Θανάσης ο Μπούρας οτι είναι κυρία -κυρία είναι, πάει και τέλειωσε! Ξέρει ο Θανάσης ο Μπούρας!

    Υ.Γ.: Ελπίζω μόνο να μην τον στείλουν να παραλάβει καμιά κυρία Ζαν Μαρί Γουστάβ Λε Κλεζιό από το αεροδρόμιο και στηθεί το παλικάρι με μπουκαμβίλιες να περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ξέρει ο Θανάσης ο Μπούρας!"

    Ρε συ, λες να την "βάζει την κάλτσα στο συρτάρι" ο νομπελίστας οικονομολόγος και τον εξεμπρόστιασε στην οικουμένη ο Θανασάκης μας? Χα, χα χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή