Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Synch 2009

by lkrory21
"Καλώς τα, τα παιδιά!"...που θα έλεγε και ο Αλέκος! Ξεκίνησε η Σαρακοστή και εφερε και τα πρώτα ονόματα (κάποια κυκλοφορούσαν ως φήμη εδώ και μέρες) του 6ου κατά σειρά Synch Festival που θα λάβει χώρα στην Τεχνόπολη από 12 μέχρι 14 Ιουνίου 2009.

Παρ' όλο που παραμένουμε αθεράπευτοι και αταλάντευτοι(!!!) υποστηρικτές του να γυρίσει το festival επιτέλους πίσω στο Λαύριο (Τεχνολογικό Πάρκο) όπου ένιωθες όντως ότι πήγαινες σε φεστιβάλ (χώρια ότι ο χώρος ήταν κλάσεις ανώτερος) και όχι σε άλλη μια εκδήλωση της Τεχνόπολης τύπου Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ Jazz ή Φεστιβάλ Βαβέλ (όχι ότι αυτά τα δύο είναι κακά αλλά καταλαβαίνετε τώρα...) αλλά και να αποκτήσει πάλι τον πιο "προχώ" χαρακτηρα των πρώτων χρόνων, τα ως τώρα ανακοινωθέντα ονόματα είναι σαφώς πολύ πολύ ενδιαφέροντα:

Junior Boys, Fujiya & Miyagi, The Bug, Mr.Oizo, Tortoise, Matthew Herbert Big Band, Friendly Fires, Shit Robot, Cluster, Fennesz, Merzbow, κλπ.

Χμμμ, όχι και άσχημα!

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!

Links:
Synch Festival (off.site)




.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/3/09 9:01 π.μ.

    Μαζί σου! Αν και οι γύρω μου γκρίνιαζαν για την απόσταση, το Λαύριο ήταν θεικό μέρος για φεστιβάλ. Λες να μαζέψουμε υπογραφές να επιστρέψει εκεί;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα η απόσταση (και ο θεϊκός χώρος εκεί όπως είπες και εσύ) ήταν που του έδιναν αυτόν τον "αέρα" φεστιβάλ - όχι όπως τώρα...

    Υπογραφές, ε; Καλή ιδέα! ;-)

    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή