Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

[Bricks Are Heavy...]

by lkrory21
Στην μεταμεσονύχτια -και ζωηρότατη- χθεσινή εκπομπή του φιλτατου popliar Dreamer ( εδώ και το προσωπικό του blog) στο Poplie Radio έπαιξε ένα τραγούδι που μας γύρισε πολλά - πολλά χρόνια στο παρελθόν (L7 - 'Everglade').
 Είχαμε χάσει τα ίχνη της μπάντας ενώ με έκπληξη είδα ότι είχαν κυκλοφορήσει και δύο άλμπουμ επιπλέον από εκεί που είχα αφήσει την κοριτσοπαρέα από το L.A. που κοντραρε στα ίσια πολλές μπάντες της εποχής της με το σκληρό metal / punk / grunge υβρίδιο που έπαιζε. Μια μπάντα που δεν φοβόταν τίποτα, με πιο χαρακτηριστική στιγμή στο Reading Festival του 1992 όταν σε απάντηση προς το κοινό που τους πέταγε λάσπη(!) επι σκηνής, η μία εκ των δύο frontwomen της μπάντας (Donita Sparks) έβγαλε επιτόπου το ...ματωμένο ταμπόν της (yeap!) και το πέταξε πίσω στο κοινό ενώ δεν πάει πίσω και η εμφανισή τους στην βρετανική TV όπου πάλι η Donita κατέβασε το παντελόνι της μπροστά σε παρευρισκομένους και τηλεθεατές.

Μια καλή αρχή για γνωριμία με τις L7 ειναι το υπερεπιτυχημένο στην εποχή του Bricks Are Heavy (1992, Slash/London) και αν σας αρεσει πάτε προς τα πίσω Smell The Magic (1990, Sub Pop) και L7 (1988, Epitaph). Παρακάτω ακολουθεί το official video από το πιο γνωστό τους τραγούδι και άλλα δείγματα σε audio και video για μια πρώτη γνωριμία με την μπάντα αυτή.

Audio:
L7 - 'Cat-O'-Nine-Tails' (L7, 1988)


L7 - 'Shove' (Smell The Magic, 1990)


L7 - 'Shitlist'(Brick Are Heavy, 1992)


Video:
L7 - 'Pretend We're Dead' (Off.video)

L7 - 'Enter Sandman' (Metallica cover, Brazil, 1993)

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!


Links:
L7 (Official Site)
L7 (All Music Guide)
L7 (Wikipedia)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου