Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

[Live Droning Action - UPDATED]

by lkrory21

Τι ταιριαστό... Live droning action στα ερείπια του εργοστασίου μιας πάλαι ποτέ κραταίας δισκογραφικής εταιρείας!
UPDATE (19/5, 18:00): Αλλαγή χώρου. 
Βλ. παρακάτω, στο τέλος του post.


Από το "δελτίο τύπου":

"Το Guerilla Cinematography, βρισκεται στη Νεμέας 8, κάθετα στη Δυρραχίου, στα Σεπολια. Ανα τακτα χρονικα διαστήματα (κάθε 2-3 μηνες), παρατηρειται εκεί το παραξενο φαινομενο, της εκπομπης αλλοκοτων ήχων και δυσοιωνων βομβων, παράλληλα μάλιστα με τη συγκέντρωση στον εν λόγω χώρο πλήθους ανθρώπων οι οποίοι οχι μόνο δεν ενοχλουνται αλλα δειχνουν εως και να διασκεδαζουν, με την ολη ηχορυπανση. Προκειται και αυτο ισως για ενα απο τα μεγαλα μυστηρια της ανθρωποτητας. Αλλα σε μια χωρα οπου οι δημοσιοι υπαλληλοι της φτανουν σε τετοια επιπεδα διαφθορας και παχυδερμιασης, που επιβιωνουν ακομα και απο την πτωση απο τον 5ο οροφο, ολα μπορει να τα περιμενει κανεις."

Bram Stadhouders αν κ ολλανδος δεν ασχολειται με το να πλουτιζει σε βαρος του υπολοιπου κοσμου, αντιθετως χρησιμοποιει κιθαρα και laptop και ηλεκτρονικα για να παραγει ενα ιδιοτυπο ειδος post jazz ambient και drone, το οποιο ο ιδιος ονομαζει emotronic."

Γεωργιος Κ. απο την αλλη, αν κ ελλην, ουτε αυτος ασχολειται με το αγαπημενο σπορ της καταληστευσης του δημοσιου χρηματος, αντιθετως συνδεει αρθωτα (modular) εφφε, συνθια και ηλεκτρονικα μαραφετια παραγοντας ενα παλλομενο και μεταβαλλομενο ηχοτοπιο."

Bram Stadhouders (NL): emotronics, post jazz droning
Γεωργιος Καραμανωλάκης (GR): modular ηχοτοπία
πρώην εργοστάστιο Columbia (Στ.ΗΣΑΠ: Περισσός)
Σάββατο 20/3, 22:00
UPDATE:
Σαββατο 20/3, 21:00
Guerilla Cinematography
Νεμέας 8, Σεπόλια (Στ.ΗΣΑΠ: Αττική)

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!

Links:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου