Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Tonight: Efterklang + Frederik Teige

by lkrory21
Δεν ξέρω αν είναι γκαντέμηδες τα μέλη της εξαίρετης αυτής μπάντας από την Δανία (για τους οποίους τα έχουμε πει πολλαπλώς από εδώ γύρω) αλλά όποτε έρχονται στην χώρα μας κάτι συμβαίνει! Την περασμένη φορά που παίξαν στο AN Club παρέα με τον Peter Broderick το ημερολογίο έλεγε 6 Δεκεμβρίου 2008 και λίγα τετράγωνα πιο πάνω μόλις είχε δολοφονηθεί εν ψυχρώ ο 15χρονος Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος.
Όπως ίσως θα ξέρετε, σήμερα παίζουν πάλι στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Rodeo Club παρέα με τον επίσης Δανό Frederik Teige (που παίζει και στους Efterklang ενώ μπορείτε να βρείτε δύο κομμάτια για δωρεάν download στην αντίστοιχη σελίδα του Last.FM) λίγες μόνο μέρες από την μεγαλειώδη διαδήλωση της Τετάρτης αλλά και τα τραγικά γεγονότα στο υποκατάστημα τράπεζας που την ακολούθησαν. Τι να πει κανείς.... Anyway, αν δεν τους έχετε δει, αξίζουν 100% στα live και να κάνετε τον κόπο να πάτε στο Rodeo (ξέρω, ξέρω... τι να κάνουμε...).

info:
Τι; Efterklang + Frederik Teige
Που: Rodeo Club (Χεϋδεν 34, Πλ.Βικτωρίας)
Πότε: Σήμερα 9/5/010, οι πόρτες ανοίγουν στις 9μμ.
Εισιτήριο: 23€, 20€ (άνεργοι, φοιτητές, φανταροι, κλπ).

Ορίστε και το official video του 'I Was Playing Drums' από τον φετεινό (και πιο "pop" της καριέρας τους ως τώρα) δίσκο των Efterklang με τίτλο Magic Chairs:

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου