Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

[Noone in the corner has swaggers like Diplo]

by lkrory21
Diplo @ Kookoo Live Club, Athens, GR 15/1/2012
Δεν ήμουν σίγουρος τι περίμενα από τον Diplo που έπαιξε χθες στο Kookoo Live Club. Κάτι μεταξύ "ό,τι 'ναι ναι", πανηγυριού και "καγκουρίλας". Ε λοιπόν αυτό συνέβει αλλά με την πιο θετική έννοια των όρων. Ενα γεμάτο δίωρο που ξεκίνησε με Major Lazer και έκλεισε με το 'Paper Planes' της M.I.A. (στο remix με το verse του Bun B;) να το τραγουδάει ολο το club

Ενδιάμεσα; Mainstream pop (Rihanna feat.Calvin Harris, κλπ), δικές του παραγωγές, παραγωγές της Mad Decent, moumbahton, πολύ (και βαρύ) dubstep, hip-hop (Kanye West, Jay Z, Gucci Mane, Waka Flocka, Lil' Wayne, Busta Rhymes), reggae/dancehall (Toots & The Maytals, Damian Marley, κ.α.), Blur(!), AC/DC(!!) και άλλα πολλά όλα μιξαρισμένα άψογα σε ενα απίθανο ενιαίο σετ.
Acid Baby Jesus @ Kookoo Live Club, Athens, Gr 15/1/2012
Αν και Κυριακή βραδύ (βέβαια με την ανεργία στο 20% σχεδόν λίγη σημασία έχει αυτό πια) και μια από τις πιο κρύες νύχτες του χειμώνα φέτος στην Αθήνα, πολύ καλή η προσέλευση στο Kookoo (μα είναι όνομα τώρα αυτό;) με όλο τον κάτω χώρο γεμάτο + αρκετός κόσμος στον εξώστη. Είδα επιτέλους και Acid Baby Jesus και επιβεβαιώνουν τα πολύ καλά λόγια που ακούγονται για τις εμφανίσεις τους, πρέπει να ξανατσεκάρω.

Fail της βραδιάς; Τα ποτά στην τιμή των 10 ευρώ μόλις λες και είμαστε σε club της παραλιάκης το 2004. Ουστ!

Ένα είναι σίγουρο. Ο 33χρονος ξανθομπουμπούρας από το Mississipi ξέρει να στήνει τρελό πάρτυ. #welldone.

Diplo in Athens,GR


photos: 1.Diplo 2.Acid Baby Jesus.

1 σχόλιο: