Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

[Divine Ecstasy]

by lkrory21
Το ντουέτο των παραγωγών από το Σικάγο που ακούει στο όνομα Supreme Cuts (δεν ξέρω αν ειναι οι υπερχιψτερς με το επιεικώς αστείο ντύσιμο που εικονίζονται παραπάνω -η φωτό είναι απ' το soundcloud τους- αλλά είναι πολύ πιθανό... ουφ!) βρίσκεται στο ραντάρ μου από τα πέρυσι τόσο χάρις στο δικό τους Whispers In The Dark όσο και στο εξαιρετικό mixtape με τίτλο Chrome Lips που σκάρωσαν για τον ταλαντούχο πιτσιρικά rapper από τα Barbados Hauleek Maul (από τα καλύτερα mixtapes/free releases του 2012, hands down).

Ετοιμάζουν νέο άλμπουμ πλεόν το οποίο θα ονομάζεται Divine Ecstasy και θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2014 από τις Dovecote Records και Memphis Industries και μπορείτε να ακούσετε παρακάτω τα δύο πρώτα δείγματα μέσα από αυτό, το 'Envision' με την Channy Leaneagh των Poliça (το νέο τους άλμπουμ Shulamith κυκλοφορεί στις 21/10) και το 'Gone' με την πρωτοεμφανιζόμενη Mahaut Mondino.

Επί της ευκαιρίας ακούστε και το θεοσκότεινο beat που έχουν φτιάξει για το 'Bugged Out' από το πρόσφατο EP Betty Rubble: The Initiation του/της Mykki Blanco που μας έρχεται για μια εμφάνιση και στην Αθήνα λίαν συντόμως!

Supreme Cuts - 'Gone' (ft. Mahaut Mondino)

Supreme Cuts - 'Envision' (ft. Channy From Polica)

Mykki Blanco - 'Bugged Out' (prod. by Supreme Cuts)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου