Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

[Shake Stunt]

by lkrory21
Για τον rapper/παραγωγό Jeremiah Jae από το Σικάγο που εδώ καιρό "ταράζει" τα νέρα στο underground τα έλεγα και χθες βράδυ στην εκπομπή μου στον Poplie (ο οποίος, παρεπιπτόντως, ετοιμάζει σούπερ παρτάρα για τα 5 χρόνια του, να ετοιμάζεστε!). 

Πολυσχιδής και παραγωγικότατος, μετράει ήδη ένα άλμπουμ στην Brainfeeder (Raw Money Raps, 2012), ένα άλμπουμ συνεργασίας με τον Oliver The 2nd (Rawhyde, 2013), ένα άλμπουμ με τους Young Black Preachers (Gesus, 2013), αρκετά mixtapes -είτε σόλο είτε με συνεργασίες, βλ. ενδεικτικά το Bad Jokes (2013) ή το Ignorant Prayers με τον Azizi Gibson (μας έχουν υποσχεθεί και Vol.2 αλλά δεν βλέπω κίνηση, να τσεκάρετε και το Ghosts In the Shell του Azizi πάντως)- και φυσικά πρωταρχικό ρόλο στην Young Black Squad κολλεκτίβα (εδώ μια πολυ καλή συλλογή γνωριμίας).
Ο Jae πλέον έχει ανέβει κατηγορία, Υπέγραψε πρόσφατα στην Warp Records και έχει ήδη κυκλοφορήσει εκεί δύο (Vol.1, Vol.2) από τα τρία EPs με τίτλο Dirty Collections ενώ το Vol.3 θα κυκλοφορήσει 09/12. Πάρε μια γεύση με το βίντεο για το 'Shake Stunt' (από το Dirty Collections Vol.2) με το θηριώδες beat και τον Oliver The 2nd ως guest.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου