Κυριακή 13 Απριλίου 2014

[On Rotation #3]

by lkrory21
Οι επιλογές της τρίτης "βάρδιας" μου την Παρασκευή 11/4 στην σειρά εκπομπών On Rotation του Poplie Radio που ξεκίνησε με funk και jazz/funk, πέρασε από folk και κατέληξε σε country.

Λείπουν μερικά κομμάτια λόγω μη διαθεσιμότητας στο Spotify (ενδεικτικά: Abstract Truth - 'Scarborough Fair', Antony with Bryce Dessner - 'I Was Young When I Left Home', κλπ) και κάποια είναι σε άλλες εκτελέσεις (π.χ. η διασκεύη του AC Newman στο 'Be Not So Fearful' του Bill Fay αντί του αυθεντικού, κλπ, η αυθεντική εκτέλεση του 'Waymore's Blues' αντί της σχεδόν εξίσου ωραίας διασκευής από τους Class Of '55 -Orbison, Perkins, Cash, Lewis-, κλπ) για τον ίδιο λόγο but, pretty much that's it! Enjoy!


ΥΓ 1: Κάθε Παρασκευή μετά τις 11 στον poplie.eu δεν υπάρχει πρόγραμμα αλλά μόνο εκπλήξεις. Οι παραγωγοί του poplie εναλλάσσονται και παίζουν μουσικές χωρίς όρια και αναστολές. Το on-rotation φιλοδοξεί να γίνει το ραδιοφωνικό ξεφάντωμα που θα μεταφέρει στον αέρα λίγη από τη μαγεία και την τρέλα των θρυλικών πάρτι του poplie! Η ιδανική μουσική παρέα για το πρώτο ποτό του Σαββατοκύριακου..
ΥΓ 2: Για τα προηγούμενα On Rotaion: #1, #2 

Photo: "singular essentials 01" by Flickr user Clickykbld.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου