Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

[Soundkloudz Vol.2]

by lkrory21
Μιας κ εκτάκτως δεν έχει εκπομπή στον Poplie απόψε, ορίστε ακόμα ένα soundcloud mix με 10 από τα καλύτερα tracks που εμφανίστηκαν τις τελευταίες επτά ημέρες στο feed μου στην εν λόγω πλατφόρμα. 

'Εχουμε και λέμε λοιπόν... Φρέσκος Rustie (έρχεται νέο άλμπουμ στην Warp) αλλα και Lemonade (που μεταπήδησαν στην πολύ ταιριαστή για τον ήχο τους Cascine), η Cooly G (που απολαύσαμε και στο Plissken Festinal 2014 -κανείς δεν τα ειπε καλύτερα για το "Glastonbury του Ταύρου/Μοσχάτου" απ' ότι ο Φαντασμένιος- σε ένα πολυ ωραίο dj set) ρεμιξάρει Neneh Cherry και o Rob Garza (βλ. Thievery Corporation) Kelis, σταθερά καλός Lusine με νέο EP (στην Ghostly όπως πάντα), το (πειραγμένο) hip-hop αντιπροσωπεύεται από τον Ryan Hemsworth (free DL) και τους Shabbaz Palaces που επιτέλους θα κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ, η Zola Jesus ήδη "τσίμπησε" (και δικαίως) Best Bew Track στο P4K για το 'Dangerous Days' (και αυτό για free DL) και την δεκάδα κλείνουν το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ της/των My Brightest Diamond (aka η συμπαθέστατη Shara Worden) και η σούπερ διασκευή της Julia Holter στο 'Don't Make Me Over' (Burt Bacharach / Hal David) της Dionne Warwick.



Bonus Track
 

Ο Paul White "παίζει" με το ίδο gospel sample που χρησιμοποιήθηκε από τον No I.D. στην πρόσφατη κομμάταρα 'Kingdom' του Common.

Photo: Oludeniz Beach [via National Geographic/Gjoko Pargo].

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου