Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

[Selected Aphex Works]

by lkrory21


Πριν δύο βδομάδες έγινε ένας μικρός χαμός με τα 150+ ακυκλοφόρητα tracks/demos/live/remixes του Aphex Twin που ανέβηκαν στον λογαριασμό user48736353001 στο soundcloud. Δεδομένου ότι η πατρότητα των tracks έχει πλέον επιβεβαιωθεί (βλ tweet παρακάτω από τον ίδιο τον Richard D. James), βουρ στο ψητό, αν βαριέστε δε να κατεβάσετε ένα ένα τα κομμάτια από το soundcloud, υπάρχουν και ολα μαζί σε τορρεντ, ωραία, τακτοποιημένα, με τα tags τους και τα όλα τους αμα το ψάξετε λίγο.

Άλλωστε και ο ίδιος ο "user48736353001" τα έχει "αμολήσει" ελεύθερα, όπως δηλώνει και στον λογαριασμό του: "fly away babies, good luck!".

Αν δεν έχετε τον χρόνο ή την όρεξη να τσεκάρετε αυτές τις σχεδόν 12 ώρες μουσικής (δύσκολο task ομολογουμένως) από το μεγαλύτερο τρολλ της ηλεκτρονικής μουσικής από τα 90s και δώθε, υπάρχει λύση για ένα πρώτο "ξεκαθάρισμα". Ο DJ Food (aka Strictly Kev) στα πλαίσια του ραδιοφωνικού show της Ninja Tune Solid Steel της 13/2/15 έφτιαξε ενα αναμενόμενα εξαιρετικό 85λεπτο mix υπό τον τίτλο Selected Aphex Works όπου επιλέγει και μιξάρει τα 31 αγαπημένα του από τα 155 κομμάτια (εδώ το tracklist) πασπαλίζοντας τα ωραία με αποσπάσματα συνεντεύξεων του Aphex Twin.

Ακούστε το Selected Aphex Works παρακάτω διαβάζοντας παράλληλα στο site του DJ Food την αντιστοίχηση που κάνει με ακυκλοφόρητα κομμάτια του AFX από μια κασέτα που του είχε δωθεί στα 90s (αυτά είναι) και στο Boiler Room το “Mindphuqed by Rich!” – Digging Deep into the Aphex Twin Archives όπου παλιοί και νέοι παραγωγοί -King Britt, Mike Paradinas (aka μ-Ziq), Pangaea, Tom Middleton, κλπ- επιλέγουν αγαπημένα τους κομμάτια από αυτόν τον θησαυρό ακυκλοφόρητης ως τώρα μουσικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου