Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

[A Message]

by lkrory21


Kelela - 'A Message' [Official Video]
HALLUCINOGEN EP, 05.05.15, Cherry Coffee

Δεν προλάβαινω να βάλω κάτι από κάποιον καλλιτεχνη σε κάποια εκπομπή μου στον Poplie Radio, τσουπ! (που θα έλεγε και ο Βόμβος) εμφανίζεται αμέσως μετά ενα νέο του τραγούδι, βλεπε π.χ. την περίπτωση του Detroit rapper Elzhi την περασμένη εβδομάδα. 

Σειρά έχει τώρα η αγαπημένη μου βοκαλίστρια στον χώρο της future dance/avant r'n'b/ή-όπως-αλλιώς-λέγεται μουσικής Kelela από το LA -δεν χρειάζεται να υπενθυμίσω το Cut 4 Me του 2013, που επανακυκλοφορεί σε deluxe edition με bonus remixes, έτσι; Από καλύτερες κυκλοφορίες εκείνης της χρονιάς- που την ακούσαμε στο Season 6 Episode 19 της περασμένης Πέμπτης ως guest vocalist στο 'Dangerzone' των Future Brown

Μικρή παρένθεση εδώ για να αναφέρω πως το ομώνυμο ντεμπούτο των Future Brown (ακούστε το εδώ μέσω spotify) δίκαια συμπεριέλαβε στα καλύτερα του 2015 ως τώρα ο φίλος και συμπαραγωγός στον Poplie Spiral στο αναγεννηθέν blog του The Life Fandango (bookmark it, rss it, follow it, etc), συμφωνώ πλήρως.

Εκτος από την προαναφερθείσα επανακυκλοφορία του Cut 4 Me σε ένα μήνα περίπου μέσω της Fade To Mind, η Kelela λοιπόν έχει και EP με νέο υλικό στα σκαριά υπό τον τίτλο HALLUCINOGEN σε παραγωγή από τον Arca, πιο "hot" παραγωγός αυτήν την στιγμή (βλ. FKA Twigs, Bjork, Kanye West, κλπ, για να μην πούμε πάλι και για το φανταστικό περσινό ντεμπούτο του Xen), και το πρώτο single/video μέσα από αυτό παραπάνω είναι ένα εξαιρετικό δείγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου